avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA si angajat - care sunt contributiile obligatorii?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA si angajat - care sunt contributiile obligatorii?

Ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: daca sunt angajat cu norma intreaga la o firma si in acelasi timp am si un PFA, la PFA trebuie sa platesc toate contributiile (sanatate, pensie)? Mentionez ca pe PFA am un venit de cca 30.000 RON/an. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ElenaRota , utilizator 17:24, 13 Aprilie 2012
Ca si angajat la alta societate trebuie sa platiti doar sanatate dupa venitul decalarat al PFA-lui.si bineinteles 16 % impozit pe venit.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit si taxe pfa Silvasanu Silvasanu Buna seara, Am o rugaminte la d-voastra: imi deschid in urmatoarele zile un PFA avand ca obiect de activitate producerea si comercializarea de obiecte ... (vezi toată discuția)
Contributie din norma de venit ciprian_br ciprian_br buna ziua intentionez sa deschid un pfa sau ii pe codurile 9511+9512 (service calculatoare+gsm) norma de venit cumulata (cele 2 coduri caen) pentru judetul ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa & angajat norma intreaga colt1504 colt1504 Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca intrebarile mele sunt mai stupide, dar chiar nu ma pricep deloc la chestiile de fiscalitate si ... (vezi toată discuția)