Sunt „beneficiarul” unei sentințe penale în baza O.U.G. 195/2002(art 87, alin1).Dosarul este în recurs, astfel că el nu se mai află în localitatea unde s-a judecat la fond, ci la Curtea de Apel din altă localitate(nu mi s-a comunicat încă data primului termen).Vă rog să mă ajutați în lămurirea următoarelor probleme :
1.Pentru a putea motiva cererea de recurs trebuie să studiez motivarea judecătorului, dar dosarul nu mai este în arhiva din localitatea unde s-a judecat pe fond.Înrebarea este : Judecătoria are obligația să-mi trimită motivarea judecătorului prin poștă, sau eu trebuie să mă deplasez în localitatea Curții de Apel unde este plecat dosarul?
2.În procesul de la fond am făcut o cerere de prelungire a dreptului de a conduce un autovehicul, cerere ce a fost soluționată pozitiv.Aș dori să fac o nouă cerere, pentru prelungirea acestiu drept.Cui trebuie să mă adresez?Judecătoriei,(din localitatea unde s-a judecat pe fond), sau Curții de Apel?Cererea este un formular tip sau se poate face de către petent în baza art. 111, alin. 6 ?Această cerere de prelungire a dovezii are statutul unei noi acțiuni, adică va primi număr de înregistrare și termen de soloționare(separat față de dosarul aflat în recurs?)?Menționez că dovada mea expiră pe data de 12.04.2012.În acest sens judecarea cererii se va face în regim de urgență?Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Recurs
Mclaud
Buna ziua, Doresc sa cunosc cateva detalii legate de un caz mai vechi de anul trecut..
Dupa cum spunem in trecut un prieten a mers fara permis pe drumurile ... (vezi toată discuția)