avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Persoana fizica autorizata avand calificarea din ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Persoana fizica autorizata avand calificarea din cartea de munca. In cat timp am actele de infiintare?

Cum pot sa i-mi fac pfa cu calificarea din cartea de munca ? si cit dureaza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:24, 6 Aprilie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanelor fizice autorizate le gasiti aici

[ link extern ]

Vedeti si acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pfa sau ii lorenna2105 lorenna2105 Buna seara! Imi puteti spune va rog ce autorizatii imi trebuie pentru a mi deschide un bar??si daca as angaja pe cineva sa se ocupe de toate actele cat m ar ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, care sunt cerintele si actele necesare pentru infintarea unui PFA? Este nevoie si de o anumita suma de bani? (vezi toată discuția)
Examen itm pentru obtinerea stampilei. se mai sustine acest examen? gaby2012 gaby2012 Buna ziua, am facut un curs de inspector de resurse umane in 2007, insa nu am dat examen la itm pt obtinerea stampilei. Stie cineva daca se mai da acest ... (vezi toată discuția)