avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum dovedesc plata?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum dovedesc plata?

in decembrie administratorul firmei a platit un anumit furnizor de la care avem o factura cu bani din buzunarul propriu, numai ca in momentul cand a vrut sa predea chitanta la contabilitate a constatat ca nu o mai are.acum in aprilie as vrea sa inchid soldul dar nu pot sa dovedesc plata , ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 01:44, 7 Aprilie 2012
Va recomand sa cereti de la furnizor fisa clientului semnata si stampilata.
Copie dupa chitanta emisa de furnizor, stampilata "conform cu originalul" si semnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare solduri furnizori CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 am primit extras de cont al unui furnizor ce nu corespunde cu soldul pe care il am eu. Inclin sa cred ca soldul furnizorului este cel corect ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)
Inselaciune cu facturi emise fraudulos caleb_c_b caleb_c_b am un magazin si de curand am descoperit o problema cu un furnizor. acest furnizor a emis facturi pe numele firmei mele in plus fata de cele ce comandam noi. ... (vezi toată discuția)