trebuie sa depun documentatia necesara pentru obtinerea cartii de identitate a fiicei mele si printre documentele necesare ce trebuie depuse se afla si hotararea de divort din care reiese faptul ca mi-a fost incredintata spre crestere si educare.Aceasta sentinta nu o mai am intrucat mi-a fost ceruta in original la cea de a doua casatorie.Nu mai stiu nici numarul de sentinta nici luna in care a fost pronuntata.Doar anul(1999),la judecatoria Mangalia.Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie?
multumesc pentru raspuns
este suficient sa comunic doar datele de identificare?mai trebuie taxe,timbre?stiu ca programul judecatorului de serviciu e limitat si as vrea sa ma incadrez
Inainte de a merge la Judecatoria Mangalia, trebuie mergeti la Serviciul de Stare Civila si sa obtineti nr. sentintei si data pronuntarii , altfel drumul la instanta este inutil.
Dupa ce obtineti aceste date solicitati o copie a sentintei de la mapa de sentinte a judecatoriei si legalizarea acesteia.
Copie de pe minuta
milan92
La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)