avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... sentinta pierduta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

sentinta pierduta

trebuie sa depun documentatia necesara pentru obtinerea cartii de identitate a fiicei mele si printre documentele necesare ce trebuie depuse se afla si hotararea de divort din care reiese faptul ca mi-a fost incredintata spre crestere si educare.Aceasta sentinta nu o mai am intrucat mi-a fost ceruta in original la cea de a doua casatorie.Nu mai stiu nici numarul de sentinta nici luna in care a fost pronuntata.Doar anul(1999),la judecatoria Mangalia.Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie?
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
clarissioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:20, 6 Aprilie 2012
Trebuie sa mergeti la Judecatoria Mangalia si sa obtineti de la grefa un exemplar legalizat dupa sentinta.
multumesc pentru raspuns
este suficient sa comunic doar datele de identificare?mai trebuie taxe,timbre?stiu ca programul judecatorului de serviciu e limitat si as vrea sa ma incadrez
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
clarissioana, utilizator
Inainte de a merge la Judecatoria Mangalia, trebuie mergeti la Serviciul de Stare Civila si sa obtineti nr. sentintei si data pronuntarii , altfel drumul la instanta este inutil.
Dupa ce obtineti aceste date solicitati o copie a sentintei de la mapa de sentinte a judecatoriei si legalizarea acesteia.
Daca tot mergeti la starea civila rugati-o pe doamna de acolo sa va dea originalul si sa-si retina dumneaei o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca divort prin acord ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,ma puteti ajuta va rog frumos prin a-mi spune ce acte imi sunt necesare(taxe,timbre judiciare...etc.) pentru a obtine o copie sau o alta hotarare ... (vezi toată discuția)
Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Copie de pe minuta milan92 milan92 La judecatorie am cistigat un proces in urma caruia piritul trebuie sa-mi plateasca 5000 lei.Piritul a facut recurs,dar recursul a fost respins de tribunal ca ... (vezi toată discuția)