buna ziua.
sint mamica unei bebite in virsta de 7 luni,necasatorita cu tatal ei.el este belgian si traieste in franta,in cele 7 luni el ne-a dat afara din casa de 3 ori.acum m-a batut si m-am intors iar in tara cu fetita.el este chemat la tribunal pentru asta,l-am denuntat la politie unde am si anuntat intentia mea de a reveni in tara cu fetita.
ar putea fi decazut din drepturile parintesti?eu am fost la spital aici si am un deget rupt si o coasta rupta,astept eliberarea certificatului medico legal.
m-a batut cu fetita de fata punindu-i viata in pericol,in sensul ca a lovit-o cu un scaun si i-a cauzat o vinataie dar mai grav e ca ea sufera de o boala grava si era la un pas sa intre intr-o criza acuta in urma careia se poate muri daca nu se intervine cu tratament repede(tratament care i l-am aplicat).
el nu stie ca ne-am intors in tara-fetita e nascuta aici-dar cind va afla ma va acuza de rapire ,caci el nu e de acord ca ea sa paraseasca franta,el spunind in repetate rinduri ca doreste plasarea ei....
va multumesc pentru raspunsuri.
Nu aveti de ce sa fiti decazuta din drepturile parintesti.Actionati-l in instanta si obtineti incredintarea fetitei,domiciliul ei la dvs si oensie de la tata
eu as dori judecarea lui aici,dar la politie aici mi-au spus ca nu se poate pentru ca nu s-a petrecut pe teritoriul romanesc.si da,decaderea lui din drepturile parintesti.
a lovit-o cu un scaun si i-a cauzat o vinataie dar mai grav e ca ea sufera de o boala grava si era la un pas sa intre intr-o criza acuta in urma careia se poate muri daca nu se intervine cu tratament repede(tratament care i l-am aplicat).
Totusi, trebuie sa vina d-l Onaca sa pescuiasca copiii din fundul lacului pentru ca un psihopat social sa fie indepartat din preajma viitoarelor victime???????