avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decadere din drepturile parintesti,situatie putin mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decadere din drepturile parintesti,situatie putin mai incurcata

buna ziua.
sint mamica unei bebite in virsta de 7 luni,necasatorita cu tatal ei.el este belgian si traieste in franta,in cele 7 luni el ne-a dat afara din casa de 3 ori.acum m-a batut si m-am intors iar in tara cu fetita.el este chemat la tribunal pentru asta,l-am denuntat la politie unde am si anuntat intentia mea de a reveni in tara cu fetita.
ar putea fi decazut din drepturile parintesti?eu am fost la spital aici si am un deget rupt si o coasta rupta,astept eliberarea certificatului medico legal.
m-a batut cu fetita de fata punindu-i viata in pericol,in sensul ca a lovit-o cu un scaun si i-a cauzat o vinataie dar mai grav e ca ea sufera de o boala grava si era la un pas sa intre intr-o criza acuta in urma careia se poate muri daca nu se intervine cu tratament repede(tratament care i l-am aplicat).
el nu stie ca ne-am intors in tara-fetita e nascuta aici-dar cind va afla ma va acuza de rapire ,caci el nu e de acord ca ea sa paraseasca franta,el spunind in repetate rinduri ca doreste plasarea ei....
va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: utilizatoare , utilizator 22:35, 9 Aprilie 2012
banuiesc ca se numeste ca a abuzat si de copil din moment ce copilul s-a aflat pe "cimpul lui de lupta" cind m-a batut si copilul a fost ranit si fizic (intr-adevar,usor) de acel scaun aruncat asupra mea.sau de fiecare data cind m-a dat afara din casa cu copilul in brate.sau cind a refuzat sa-mi dea bani sa-i cumpar copilul hrana,scutece sau imbracaminte.
Sunt aspecte de fapt si de drept pe care doar instanta le poate analiza si decide.
Daca va fi condamnat in strainatate poate exista posibilitatea de a va judeca acolo sau aici.
Cazul dvs. este destul de incurcat sub aspectul decaderii din drepturi si ar trebui sa va ganditi sa consultati un avocat dupa ce va fi condamnat.
Este inca greu de spus daca va fi recomandabil sa consultati un avocat din Belgia sau unul din Romania.
Daca veti avea avocat in Belgia veti putea discuta cu el si despre aceasta problema a decaderii din drepturile parintesti.
Sunt insa multe aspecte de drept care trebuie gandite in concret...
multumesc tutror celor ce au citit si mai ales celor ce mi-au raspuns.daca cineva doreste sa mai adauge ceva eu voi urmari.
cind voi avea noutati le voi posta aici.
va doresc tuturor toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacadere din drepturi maryapopescu maryapopescu buna ziua, am un copil de 3 luni,nu sunt casatorita, dar cind am nascut am cazut de comun accord sa trecem fetita pe numele ambiilor parinti. va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Adoptie minor numai ca mama Celicia Celicia BUNA ZIUA, Sunt casatorita si totul meu are o fetita din prima casatorie. Tutela este a tatalui, mama platind doar pensia alimentara.Deoarece mama ei nu are ... (vezi toată discuția)
Va rog,daca puteti, sa ma ajutati- ordonanta presedintiala domiciliu copil raluka27 raluka27 Buna seara!Acum apx 8 luni am rupt relatia cu concubinul , relatie din care a rezultat o fetita de 2 ani si 8 luni!Dupa despartire am hotarat sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)