Stimate domn, din mesajele pe care le-ati postat si astazi vad ca nu ne intelegem.
Faptul ca "nu sunteti de ieri pe lumea asta", adica aveti o varsta, nu este un argument legal. Nici eu nu sunt de ieri pe lumea aceasta, insa asta nu ma va determina sa ma apuc sa dau consultanta fiscala, medicala sau in orice alte domenii pentru care nu am pregatire de specialitate. Cam asta faceti dvs. aici, dati sfaturi intr-un domeniu pe care nu il stapaniti.
Faptul ca ati fost parte intr-o plangere contraventionala nu este argument legal si nici nu inseamna ca asa se intampla in toate plangerile. Nu cunoasteti termenii de specialitate si inventati infractiuni cum este "abuzul in functie".
Repet ceea ce v-am spus in mesajul meu privat:
Contributia dvs. este binevenita numai daca este la obiect, daca stapaniti bine domeniul despre care scrieti, daca va puteti argumenta sustinerile cu prevederi legale.
Dvs. raspundeti de-a valma
la toate subiectele, subiecte care presupun cunoasterea temeinica a legislatiei penale, contraventionale si nu numai. Scopul, chiar daca nedeclarat, al acestui forum este sa ii ajute pe cei care intreaba aici, nu sa ii prejudicieze.
Sper ca am fost clara de data aceasta.
Gabriela Pintea