avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa de reglementare tehnica (AMRSP)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa de reglementare tehnica (AMRSP)

pe factura emisa de APANova am observat ca platim o taxa de reglemtare tehnica (AMRSP).

Sunt nelamurit in legatura cu:
- baza legala
- destinatia taxei
- beneficiarul taxei
- formula de calcul

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:27, 12 Martie 2024
Puneti intrebarea pe site-ul Apa Nova unde, cu siguranta, veti avea parte de raspunsuri concrete si nu comentarii.
Voi proceda conform indicatiilor dvs.

Totusi, eu credeam ca pe forumul avocatnet se emit opinii, adica se comenteaza.
Pe mine nu ma deranjeaza comentariile chiar daca nu au legatura cu subiectul in discutie.

REMARCA: in destule situatii comentariile membrilor avocatnet mi-au fost utile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
eliasav, utilizator
Apa nova nu ne-a raspuns.
Oricum ii inteleg legat de faptul ca ei nu au cum.sa stie cum se imparte la intretinere. Deci va rugam daca cineva stie ce este aceasta taxa si in consecinta daca se imparte pe cota parte indiviza, pe persoana, pe metrii patrati precum caldura sau pe consumator.
Multumim anticipat!

elga50 a scris:

Puneti intrebarea pe site-ul Apa Nova unde, cu siguranta, veti avea parte de raspunsuri concrete si nu comentarii.

Foarte multe informatii gasiti pe site-ul furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La subsol Armenteros Armenteros La parterul ambelor scari sunt magazine. Daca ma apuc de schimbat vane de caldura, robineti de apa, trebuie sa-i bag si pe ei la cheltuiala? Ei se alimenteaza ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli apa rece si calda deltady deltady Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se repartizeaza corect cheltuielile pentru apa rece si calda, in varianta in care sosesc acum(de circa un an) facturile de ... (vezi toată discuția)
Caldura la metru patrat laurentiuo laurentiuo stiu ca energia termica (caldura) se imparte la metri patrati pe care ii are fiecare apartament. intrebarea mea este: se imparte si la metrii patrati care ... (vezi toată discuția)