avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vinzare cumparare

bunici mei au decedat si au 3 copiii, sa hotarit sa vinda casa si terenul aferent,#-o dar nu au carte funciara facuta.sunt doar inscrisi pe rol la primaria comunei. mostenitorii de drept pot vinde fara succesiune? fara cadastru?si care sunt pasi de urmat pentru cumparator?#-o
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 10:14, 7 Aprilie 2012
Puteti intocmi antecontract de vinzare cumparare pina la definitivarea situatiei proprietatii.
Fara intabulare nu se poate vinde.Pentru a obtine actele necesare poate sa treaca mai bine de 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi este refuzat dreptul de a deschide carte funciara benga112 benga112 Ne este refuzat dreptul de a deschide carte funciara pe numele nostru In anul 1999 parintii au cumparat o casa la tara pe chitanta de mana,Cumparator Gigi si ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)
Mostenitori fara succesiune poate deschide carte funciara ? benga112 benga112 Situatie dificila pentru Intabulare+carte funciara poate fii un abuz din partea autoritatilor? Se poate vinde o casa in aceasta situatie ? Fara succesiune ? ... (vezi toată discuția)