avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se poate proceda?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se poate proceda?

acum 2 luni miam dat dimisia de la ultimul loc de munca. si as vrea sa platesc in continoare la directia muncii ca sa-mi mearga vechimea, cum as putea proceda.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 9 Aprilie 2012
unde as putea plati ca sa benificiez pentru concediu de maternitate?
Trebuie sa aveti incheiat un contract de asigurari sociale pentru concedii si indemnizatii pentru maternitate si concedii si indemnizatii pentru îngrijirea copilului bolnav ...
la contractul de asigurari sociale pentru concedii si indemnizatii pentru maternitate, care este minimul de plata sa poti beneficia?
Cred ca in contract se va trece un venit minim = salariul de baza minim brut pe tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare in sistemul public de pensii midi_26 midi_26 Buna ziua. Ma numesc Mihaela si am fost angajata cu contract de munca la o firma de pariuri timp de un an si jumatate si dupa aceea a intrat in insolventa. ... (vezi toată discuția)
Pot plati astfel incat sa beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? jolifille jolifille buna ziua Pot plati din mana pentru a beneficia de pensie, sanatate si vechime pe cartea de mnca, iar in caz ca fac un copil sa beneficiez de indemnizatie? ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pt 3 luni. doresc sa platesc din mana toate contributiile. ar fi posibil? margarita_lkb margarita_lkb Buna ziua! Sun educatoare titulara cu contract de munca pe durata nedeterminata intr-o gradinita de stat. Am 18 ani vechime in invatamant fara nicio zi de ... (vezi toată discuția)