avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pastrare amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pastrare amprente

Se mai pot gasi amprentele unei foste detinute in anii 1960-1965?Aceasta nu stiacarte si ar fi necesar pentru dovedirea ca fals a unui inscris in care apare amprentta sa dugutala ulkterior decesului.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:26, 11 Aprilie 2012
Din cate stiu eu acestea se distrug dupa ce persoana decedeaza.
Cine v-a informat ca se pastreaza in arhiva?
La arhiva am intrebat si mi s-a spus ca se regasesc din 1917 documentele arestului si fisele arestatilor.Pentru cei care nu stiau carte se folosea amprenta unui deget de obicei aratatorul de la mana dreapta.

Si nici dosarul de penitenciar nu se distruge dupa deces .Ramane in arhiva penitenciarului un termen de ...x ani dupa care se predau la centrele zonale de arhiva .
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2012
leusan, utilizator
Inainte de 89,amprentele persoanelor condamnate se tineau si intr-o evidenta manuala pe baza de fise tip Mono si Decapapilare.Posibil ca aceste fise sa fie arhivate si la Inspectoratul de Politie Judetean de care apartineti.
Sa ne anuntati si pe noi daca intrati in posesia lor.

Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , pentru instalarea unui sistem de pontaj cu date biometrice ... Sorin Zaharia Sorin Zaharia Buna ziua , pentru instalarea unui sistem de pontaj cu date biometrice ( scanare faciala ) acceptat de catre angajati, pentru a putea respecta aspectul ... (vezi toată discuția)
Refuzul amprentării la eliberarea pașaportului? stevieosaurus stevieosaurus La eliberarea cărții de identitate \"electronice\" (buletin cu cip) am înțeles că legea permite refuzul scanării amprentelor din motive religioase. La ... (vezi toată discuția)
Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)