avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cine plateste devizul .... urgent !
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cine plateste devizul .... urgent !

Buna ziua ... ma flu intr-o dilema .... posed o dacie 1310 din 97 care a fost accidentata intr-un accident de catre o doamna cu asigurare la [editat - societate de asigurari] .... ( ea fiind de vina , neasigurandu-se la schimbarea benzii de mers) .... pana aici toate bune si frumoase ... am fost la asigurator s-a faut devizul am fost si la service ei au reparat la suprafata adica tablaria ....( devizul a juns la 20 mil , aripa stanga , far , semnalizare , janta) si spre final luandu-se masina in proba s-a constat ca este defecta si caseta de directie .... acuma ce-i de la service m-au anuntat ca sa o platesc eu si sa termina cu masina , partea proasta este ca, caseta costa in jur de 250 + plus montaj deci in jur de 500 ron , cei de la asigurari mi-au zis ca daca cei de la service fac expertiza masina intra in dauna totala si din dauna mea totala sa platesc lor devizul de 20 de mil adica ce au reparat ei .... acuma eu ce trebuie sa fac, cine trebuie sa plateasca devizul in cazul asta sau reparatia masina ... sau ce nu suporta asigurarea sau serviceul este obligat sa plateasca si aceasta reparatie .
stima si va multumesc anticipat!

[editat - este interzisa postarea numelor de societati in forum]
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: catalin_85 , utilizator 00:30, 26 Aprilie 2012
Bună seara,
După cate observ nu ati ajuns la o intelegere cu asiguratorul. Pentru a da in judecata si a cere daune puteti formula si dumneavoastra cerere si sa puneti si acte, sigur ca multi vor spune ca va trebuie si avocat.
Eu spun ca merge si cu si fara.
Pe google exista modele de a face actiuni, cereti pareri, cum o faceti aici si astfel de lucruri care va pot ajuta.
Concluzia se poate si cu si fara avocat.
maine , adica azi am o ultima intalnire cu inspectorul , s-a cam suparat cand i-am pus la dosar ultimele chitante la dosar si o sa va comunic , va multumesc pt incurajare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pb firma de asigurare oanaa11 oanaa11 Buna ziua, Am avut ieri un accident de masina cu daune mari, vinovatul fiind asigurat la [editat]. Masina mea are 3 ani vechime si sunt primul proprietar. ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca Dascalu Elena Dascalu Elena Buna seara! In dimineata zilei de 1 ianuarie 2011,intorcandu-ma de la petrecerea de revelion,mi-am gasit masina,parcata regulamentar pe bulevardul principal al ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna rca predaleontin predaleontin am o dauna la omniasig,masina a fost introdusa in reparatii dupa ce asiguratorul a dat acceptul la reparatii spunand ca masina se incadreaza in plafonul de ... (vezi toată discuția)