avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caracterizare persoana - necesara la proces. Ce ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caracterizare persoana - necesara la proces. Ce trebuie sa scriu?

Buna ziua , am si eu o intrebare... am un vecin care are un proces..si mi-a spus ca ii trebuie o caracterizare... Ce trebuie sa scriu in ea, mai exact un fel de model...unde as putea gasi?#-o
Cel mai recent răspuns: Suciu Camelia , Consilier juridic 21:38, 8 Aprilie 2012
Trebuie sa il intrebati ce fel de proces are. Iar in ea trebuia sa scrieti concret cum il cunoasteti pe respectivul, ca fiind un om linistit, si asa mai departe, cum se comporta, el pe scara, cu vecinii, daca este scandalagiu, daca este linistit, de cand il cunoasteti, daca are sau nu relatii tensionate cu vecinii. Astfel de lucruri trebuie scrisse. Sa fie succinte si la obiect, si este bine sa nu depaseasca o pagina. Ca si titlu puneti caracterizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare jandarmi onitzza_31 onitzza_31 as dori si eu un model de caracterizare pentru jandarmi ...diriga mea nu vrea sa mi-o faca X-(cn ma ajuta ?va rog din suflet adresa mea onitzza_31@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Caracterizare luissa luissa buna seara!!!as avea o mare rugaminte la dumneavoastra ... mi s-a cerut de la prietenul meu 5 caracterizari binenteles diferite .... ii servesc in instanta ... ... (vezi toată discuția)
Model caracterizare andrutu andrutu va rog ,cine are sa imi dea si mie un model de caracterizare? (vezi toată discuția)