avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caracterizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caracterizare

buna seara!!!as avea o mare rugaminte la dumneavoastra ... mi s-a cerut de la prietenul meu 5 caracterizari binenteles diferite .... ii servesc in instanta ... nu m-am lovit niciodata de asa ceva .. VA ROG un site ceva ?? exemple de caracterizari ?? am cautat pe net dar nu am gasit nimic concret ... doar de la locuri de munca ... VA ROG !!! :(:(:(
Cel mai recent răspuns: mariusdinu91 , utilizator 23:50, 23 Iunie 2014
Exemple
Caracterizare
Subsemnatul, XXX, domiciliat in xxxxxx, legitimat cu...., fiind vecin cu (prietenul dv), stiu ca este o persoana linistita, un bun vecin pe care te poti baza, tra, la, la..
.............................................
Dau prezenta apreciere pentru ai servi la judecatorie

Semnatura...................data.

alta
Caracterizare
Subsemnata, yyyy, legitimata cu..., domiciliatain ...., mentioneza ca ....(prietenul dv), este un om pe care-l cunosc de 10 ani. In aceasta perioada mi-am facut o impresie buna despre el. Este un om saritor la nevoie, iubitor de copii si intelegator cu ......
..............................
Semnatura...................data....

Modificati, nuantati si mai ales adaptati la situatia reala, concreta. Poate daca, de exemplu a patit-o din cauza alcoolului sa reiasa din caracterizarile obtinute ca este o intamplare si nu o regula, etc. Ca nu bea decat apa plata si doar la Paste si la Craciun gusta din paharul de vin dat de preot.
Dar, corect este sa apelati la cunoscuti, prieteni, vecini si sa scie ei asa cum cred cai mai bine.
Succes!
Buna seara ! Ma puteti ajuta si pe mine, sa-mi dati un model de caractecterizare, imi trebuie pentru la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Model caracterizare andrutu andrutu va rog ,cine are sa imi dea si mie un model de caracterizare? (vezi toată discuția)
Reabilitare ANA-MARIA COSULETU ANA-MARIA COSULETU Buna ziua Am si eu o mare rugaminte:sotul meu a primit 9 luni cu suspendare in urma unei infractiuni(s-a urcat la volanul unei masini fara sa aiba carnet de ... (vezi toată discuția)