avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Concubinaj- am dreptul si eu la suma castigata la loto?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubinaj- am dreptul si eu la suma castigata la loto?

De 1 an si 5 luni traiesc cu un baiat,caare ma cam minte ma duce din minciuna in minciuna....vreau sa intreb acum lunile februarie ,martie nu stiu sigur a gistigat la loto o suma mare de bani ,maminte tot timpul,cind i-mi spune o sama cind alta,cind alta nu stiu ce sa cred,poate acel bilet a fost pus chiar de mine,bineinteles nr lui,exista vreo posibilitate sa aflu exact ciy a cistigat,si daca noi traim impreuna de atita timp eu oare nu as fi avut dreptul nici macar la 1000ron....ce se poate face in situatia aceasta.si mai ales as dori sa stiu cit a cistigat,nu exista nici o evidenta nicaieri,ajutati-ma cu un sfat sau mai mult,va multumesc.
Legal, nu aveti niciun drept asupra vreunui procent dintr-un eventual castig la loto...
Cat despre vreo cale prin care sa aflati suma , cred ca nu prea aveti sanse, daca prietenul dvs. refuza sa va spuna.Doar daca aceasta suma ar fi fost facuta publica undeva, desi, daca nu e vorba despre marele premiu, nu prea cred sa fi fost data publicitatii.
Daca ar fi o persoana fair-play, mai ales daca tot convietuiti de atata vreme si daca ati contribuit si dvs. la cumpararea acelui bilet, ar trebui sa imparta cu dvs.
POate trageti o concluzie de aici,...
Daca stiti data exacta a extragerii castigatoare puteti afla prin consultarea site-ului companiei care a organizat jocul.
Atata vreme cat nu sunteti casatoriti nu aveti nici un drept la suma castigata de el. In prinvinta sumei castigate, de asemenea, nu exista nici o obligatie de a va informa si de la Loteria Romana nu puteti afla pentru ca este informatie confidentiala.
Multumesc pentru raspuns,nu este o suma mare ceva de vreo 6000000mil vechi cred,ca o data i-mi spune ca a pus 7 nr si i-au iesit 4,o data ca a pus 7 nr si i-au iesit 5,o data ca i-au iesit 5 din 6 si a luat 70mil vechi,ceva este in neregula de nu spune adevarul,bine si nu se poate afla la agentia unde a jucat sau in alta parte,el sta cu mine banii chiar daca este cistigul lui ar fi trebuit sa-mi spuna,ei i-am spus ca-l dau in judecata sa vad macar biletul sa vad poate chiar eu l-am pus,bine nr spuse de el..nu vad corect nu s-a modificat codul civil oare??Ceva ascunde.vreau sa vad undeva aceste cistiguri unde se inregistreaza,este vorba de prahova ploiesti,stiu agentia....multumesc,dar stiam ca daca stai in concubinaj cu cineva acum ce se face impreuna se imparte chiar daca nu esti cununat.multumesc.
Ati inteles gresit, concubinajul nu este recunoscut deci este lipsit de drepturi. Nu aveti nici un drept asupra castigurilor lui, chiar daca ati fi ales dvs. numerele. Atata vreme cat el a platit biletul

Alte discuții în legătură

Castiguri loto Ramona1982 Ramona1982 castigurile la loto in ce categorie de bunuri de incadrereza? cele castigatate inainte de casatorie sunt proprii sau si cele dobandite in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalita Ralucaroman Ralucaroman Buna ziua, lucrez de 1 luna jumatate la o sala de pariuri sportive. Un client fidel care era obisnuit dinainte sa ma angajez eu, ma pacalit cu 10384 lei. ... (vezi toată discuția)
Bun comun/bun propriu teoalex teoalex Buna ziua, As avea si eu o intrebare: castigurile din jocuri de noroc (loto, de exemplu) dobandite de o persoana casatorita, in timpul casatoriei, au ... (vezi toată discuția)