avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sistare PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sistare PENSIE ALIMENTARA

platesc pensie alimentara ficei mele din prima casnicie.acum in iunie termina facultatea.plata pensiei se face prin proprire pe statul de plata.odata cu terminarea studiilor se incheie si obligatia platii pensiei alimentare.ce trebuie sa fac eu ca sa nu mi-se mai opreasca pensia alimentara in continuare ne mai avand obligatia platii?MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:51, 8 Aprilie 2012
Solicitati angajatorului sa nu mai transfere banii iar daca refuza mergeti in instanta si solicitati incetarea pensiei
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori un raspuns telul05 telul05 platesc pensie alimentara ficei mele care are varsta de 21 ani ,dar nu mai continua studiile deoarece nu a luat examenul la B.A.C. in vara anului 2010.deci nu ... (vezi toată discuția)
Obligatia de intretinere a copilului dovlecel dovlecel Dupa divort, copilul ramane in intretinerea mamei cu obligatia tatalui de a achita pensia alimentara pana la terminarea studiilor dar nu mai tarziu de 26 ani. ... (vezi toată discuția)
Cum poate inceta plata pensiei alimentare??? ral-alexandra ral-alexandra platesc pensie alimentara 25% din venit in data de 8 februarie minorul face 18 ani eu ce trebuie sa fac ca sa nu mi se mai opreasca 25%??? cum inceteaza ... (vezi toată discuția)