avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amanare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Amanare executare silita

Din momentul in care am primit comunicare din partea executorului judecatoresc ca urmeaza sa-mi scoata casa proprietate personala la licitatie pt neplata unei datorii catre o persoana fizica mai exista cale de intoarcere? Respectiv, se poate sa-mi se acorde o amanare pana fac rost de banii datorati? multumesc anticipat pt raspuns/sfat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:20, 9 Aprilie 2012
Exista varianta ca dvs sa formulati contestatie la executare prin care sa solicitati suspendarea executarii silite
Instanta de judecata,conditionat de motivele si apararile debitorului,are dreptul sa dispuna achitarea unei cautiuni si suspendarea executari silite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajuooor! O matusa a mea a avut datorii la RAJA in valoare de 3 milioane.Le-a achitat mai greu dar le-a achitat. Ieri a primit insa de la executor o instiintare ... (vezi toată discuția)
Executare, geo-vem geo-vem Am luat credit de la o banca insumand suma 9400 lei printr-un card ,nu lam mai platit nemaiavand bani de rata,mi sa comunicat poprirea pe salar si platesc de ... (vezi toată discuția)
Cautiune executie cata35 cata35 Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)