avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna dimineata,

Ma mai framanta o problema :
Daca un copil ( din cei trei) , a avut grija,pe parcursul vietii parintilor, de acestia ,daca a contribuit la diverse raparatii sau a investit in casa parintilor,cand acestia au ramas singuri pe locuinta, daca acest copil a suportat si cheltuielile de mormantare ale parintilor , ATUNCI :
In baza unor forme doveditoare , SE VA TINE CONT la impartirea bunurilor ramase , in urma decesului dumnealor ? Cum?
Cu mare respect , va multumesc !
Petrica Leah
In privinta cheltuielilor de inmormantare cred ca ati putea recupera ceva de la fratii dvs., insa cu privire la investitiile facute, daca nu va intelegeti ,iar aceestia vor refuza sa recunoasca aportul dvs. financiar, nu prea cred sa poata fi constransi sa va despagubeasca, mai ales ca asemenea creante se prescriu dupa un timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineta, Ma adresez,din nou,dumneavoastra sa ma puteti ajuta . Parintii au decedat.Au trei mostenitori ( fii, aflati in viata). Au ... (vezi toată discuția)
Mosteniri-succesiune Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata , V-as intreba daca inregistrarile audio pot constitui dovezi intr-un proces de mostenire sau succesiune. ( Adica , un parinte,pe timpul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua Revin cu precizari,in legatura cu sentinta judecatoreasca privind mostenirea pe care a primit-o tatal meu de la parinti. Deci : Erau ... (vezi toată discuția)