avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri din activitati independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri din activitati independente

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare legata de obtinerea de venituri din activitati prestate ca persoana fizica nu PFA sau SRL.

Concret este vorba de prestarea de servicii de sonorizare pentru diferite evenimente organizate de persoane fizice (botezuri, nunti, majorate etc). Asadar un serviciu prestat de o persoana fizica catre alta persoana fizica.

Ma intereseaza ce trebuie sa faca o persoana care presteaza astfel de serviicii de sonorizare pentru a fi in legalitate, deoarece piata si volumul incasarilor in acest domeniu nu permite crearea unei firme care implica un anumit volum de cheltuieli.

Este suficient:

1. Licenta de difuzare muzica in scop lucrativ;
2. Contrect de prestare servicii de sonorizare incheiat intre doua persoane fizice care va fi declarat la taxe si impozite.

Considerand cele doua elemente de mai sus sunt prezente, o persoana fizica poate efectua astfel de servicii fara a avea nici o problema cu legea?

Eventual isi poate face si o promovare online Website?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taxã ucmr-ada dj nunþi Melomanul Melomanul As vrea sa demarez o mica afacere in domeniul sonorizarilor pentru nunti, evenimente, etc. (mobil si nu intr-un spatiu anume) si am nevoie sa stiu ce licente ... (vezi toată discuția)
Pfa - dj - ce taxe trebuie sa platesc? Andita2015 Andita2015 Buna ziua! De curand am infiintat un PFA pentru a-mi putea desfasura activitatea ca si DJ, avand 3 coduri CAEN: 5920, 9002 si 9329. Intentionez sa imi ... (vezi toată discuția)
Licenta functionare dj / muzicant greierepoznas greierepoznas Buna ziua, Sunt din Bucuresti si va rog daca se poate, un raspuns la o problema : Vreau sa prestez servicii gen DJ si live ca muzicant, insa nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)