avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce acte sunt necesare pentru infiintare intreprindere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce acte sunt necesare pentru infiintare intreprindere individuala?

ce acte sunt necesare pentru infiitarea unei i.i. cu obiect de activitate vanzari auto si daca este necesar sa ai studii in domeniul de activitate pe care vrei sal practici?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:02, 9 Aprilie 2012
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării întreprinzătorilor persoane fizice titulari ai întreprinderilor individuale le gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv -daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica ... sorina1602 sorina1602 Daca vreau sa realizez un act consitutiv intre o persoana fizica , o persoana fizica autorizata, o persoana cu interprindere individuala si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Lucrez legal cu carte de munca și mai pot deschide un magazin? Ianiar Ianiar Salut daca lucrez legal cu carte de munca pot deschide un magazin pe numele meu chiar daca lucrez ( cu carte de munca ) și dacă da despre ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea intreprinderii individuale Ioana1307 Ioana1307 Pentru constituirea unei intreprinderi individuale am nevoie de intocmirea unui act constitutiv sau nu? (vezi toată discuția)