cum este posibil ca sa se dea un termen de judecata de 7 luni intr-un proces de anulare a unei amenzi(pt auto vandut in 2007),in proces cu CNADNR?in situatia in care eu am trimis prin posta toate documentele necesare de unde reiese ca nu mai sunt proprietar din 2007?de ce trebuie sa fiu prezent intr-o alta localitate daca eu nu am nici o treaba cu masina respectiva de atatia ani?daca cel care a cumparata-o si nu a inmatriculat-o si merge cu ea la Sighetul Marmatiei si ia amenda pt lipsa rovignieta eu trebuie sa marg acolo la proces?????????#-o.pate sa ma lamureasca cineva?va multumesc
pentru ca nu ati radiat masina si ea figureaza inca pe numele dumneavoastra ....
cunosc un caz in care cineva a facut un accident, a fugit, iar acum fostul proprietar al masinii (care nu a radiat-o cand a vandut-o) trebuie sa dea cu subsemnatul pe la politie
masina este radiata de la administratia financiara exact in aceasi zi cu actul de vanzare cumparare
de aste imi este si mie frica sa nu faca ala ceva si sa fiu tras la raspundere eu.cum poate fi asta posibil daca eu am toate actele doveditoare in acest sens?din acest motiv am fost la Serv Pol Rutiera si am depus o plagere in acest sens(adica ca masina nu a fost inmatriculata de cel care a cumparat-o si ce raspuns credeti ca am primt?NU ESTE DE COMPETENTA NOSTRA(adica nu este de competenta politiei daca un om se duce si reclama o ilegalitate , nu este de compatenta politiei)adica unde ma duc sa reclam o ilegalitate?(daca nu inmatriculezi un autoturism in termen de 30 de zile de la cumparare si mai dai si datele fostului proprietar cand te opreste politia pt depasirea vitezei si amenda asta mi-a ventit tot mie adica depasirea vitezei si neprezentare de documente persoana fiind la volanul autoturismului vandut de mine in anul 2007,cum se numeste?nu ilegalitate?)
Nu va ingrijorati fara rost.Daca aveti probe privind radierea, faceti copii si trimiteti-le in plic la termenul de judecata, solicitand judecata in lipsa.Este o formalitate necesara, intrucat noul proprietar probabil ca a facut dovada proprietatii numai cu actul de v-c, iar instanta nu are de unde sa stie ca ati radiat-o.
Termenele se dau in functie de gradul de ocupare al instantei. Solicitati judecarea in lipsa si puneti documentele la Posta pe adresa instantei aratand numarul de dosar.
trebuie sa mai depun inca odata documentele?eu le-am mai timis odata tot prin posta si ma gandesc ca trebuia sa merg personal acolo pentru a primi un termen mai scurt(dar la telefon mi s-a spus ca nu este nevoie sa vin ci doar sa le trimit prin posta)?o cunostinta este in aceeasi situatie si a mers personal la acceasi instanta si i s-a dat termen in luna mai el depunadu-le dupa mine cam la 2 saptamani.in aceasta cauza stiti cumva este nevoie de avocat?va multumesc
Radiere masina
catalinion84
Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Radieri auto
Remus47
O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie:
Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)