avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce trebuie sa fiu prezent la o plangere si de ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce trebuie sa fiu prezent la o plangere si de ce s-a acordat prim termen peste 7 luni?

cum este posibil ca sa se dea un termen de judecata de 7 luni intr-un proces de anulare a unei amenzi(pt auto vandut in 2007),in proces cu CNADNR?in situatia in care eu am trimis prin posta toate documentele necesare de unde reiese ca nu mai sunt proprietar din 2007?de ce trebuie sa fiu prezent intr-o alta localitate daca eu nu am nici o treaba cu masina respectiva de atatia ani?daca cel care a cumparata-o si nu a inmatriculat-o si merge cu ea la Sighetul Marmatiei si ia amenda pt lipsa rovignieta eu trebuie sa marg acolo la proces?????????#-o.pate sa ma lamureasca cineva?va multumesc
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 08:18, 12 Aprilie 2012
NU mai trebuie trimis nimic.
Prezenta avocatului este obligatorie doar in cazurile de materie penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi am vandut autoturismul, primim in continuare amenzi. cum sa procedam cu cumparatorul, care nu a inmatriculat masina pe numele lui? constantina1970 constantina1970 In anul 2007 am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, am radiat-o de la financiar si totodata am scris si pe talon data la care a fost ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)