avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

Putem sa solicitam lichidatorului judiciar sa asigure bunurile din averea unui debitor aflat in faliment? Are lichidatorul aceasta obligatie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 17:18, 10 Aprilie 2012
lichidatorul are obligatia sa maximizeze averea debitorului
Cu un autoturism apartinand averii debitorului, s-a produs un accident, autoturismul nu a fost asigurat si este garantie la un creditor. Cine raspunde lichidatorul sau creditorul( banca)?

raspunde persoana vinovata de producerea accidentului !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre termenii insolventa-faliment-procedura simplificata a insolventei. simonapopbarnescu simonapopbarnescu Buna ziua, va rog lamuritima in ceea ce priveste acesti termeni ce au in comun si care este diferenta? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Achizitii bunuri de la o firma in faliment alexandrapetrescu alexandrapetrescu Buna ziua, Care este procedura cea mai simpla prin care pot cumpara bunurile fixe si mobile ale unei firme aflate in faliment? Multumesc (vezi toată discuția)
Compensare ceruta de un creditor neinscris in tabel iuliainstant iuliainstant Buna ziua, as dori sa stiu cum procedati in cazul in care un creditor, care nu este inscris in tabelul creditorilor insolventei/falitei, va solicita (sau va ... (vezi toată discuția)