avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

Daca depun o plangere la ITM in legatura ca nu vor sa ma mai primeasca la munca in perioada de preaviz specificata in cererea de demisie si ei nu depisteaza nimic in neregula, pot fi eu tras la raspundere de ITM sau de firma la care lucrez ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:42, 9 Aprilie 2012
@ ElenaLidia

cu ce data v-au desfacut CIM? Daca se desface la expirarea perioadei de preaviz trebuie sa va primeasca la serviciu in acea perioada sau sa va acorde CO pe anul 2012, daca nu l-ati efectuat inca. Oricum dvs prezentati-va la firma si cereti explicatii.
In ce priveste trasul la raspundere nu vad temeiul pt care ati putea fi tras la raspundere de ITM, dar nici de firma pt ca ati depus plangere la ITM. De asemenea in acest caz ITM-ul nu are cu ce sa va ajute. Actionati firma in instanta.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Adriana Tudorica Adriana Tudorica Am fost instiintata ca firma isi inceteaza activitatea si mi s_ a inmanat o cerere de demisie in care era specificat, cu acordul ambelor parti , ca demisionam ... (vezi toată discuția)
Preaviz ElenaLidia ElenaLidia Mi s-a semnat cererea de demisie la firma in care eu activam, dupa care am intrat in perioada de preaviz de 20 de zile. La 3 zile lucrate din perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie, vreau sa imi dau demisia cu acordul ... Crisu Loredana Crisu Loredana Buna ziua, Am o situatie, vreau sa imi dau demisia cu acordul partilor pentru a nu mai sta in preaviz. In cazul in care seful, nu imi aproba demisia si eu ... (vezi toată discuția)