avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita

Buna ziua,
in urma unui proces civil am fost obligat la plata unor cheltuieli de judecata. Am achitat prim mandat postal jumatate din suma. Acum s-a solicitat executarea. Am vreo sansa cu depunerea unei contestatii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Angel Dan Andrei , Consilier juridic 11:52, 11 Aprilie 2012
Puteti sa formulati contestatie daca somatia de executare a fost emisa pentru intreaga suma...in conditiile in care dumneavoastra pana la acel moment ati achitat o parte din suma
S-a solicitat executarea pt. întreaga sumă, inclusiv pe cea care aţi plătit-o ? Dacă da, atunci puteţi face contestaţie la executare în termen de 15 zile de la data la care aţi luat la cunoştinţă de actul de executare pe care îl contestaţi, conform art. 401Cod proc. civ.
Intrucat pana acum nu am primit nici o instintare,pot plati in continuare?
Puteţi să plătiţi, iar dacă achitaţi întreaga sumă veţi fi scutit de la plata cheltuielilor de executare (onorariu executor, taxe de timbru etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Platire cheltuieli proces fond iluana03 iluana03 Am pierdut un proces la o judecătorie și cheltuielile de judecata au fost x. In apel, la tribunal, am pierdut din nou, iar cheltuielile de judecată au fost ... (vezi toată discuția)
Poprire validata- cheltuieli judecata begonia begonia Buna dimineata! Se admite cererea de validare a popririi iar tertul poprit este obligat la plata sumei datorate de debitor creditorului si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)