avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Adeverinta pentru sustinerea examenului la UNPIR
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Adeverinta pentru sustinerea examenului la UNPIR

Buna ziua.
Doresc sa sustine examentul pt. admiterea in profesia de practician de insolventa si am o nelamurire vis a vis de adeverintele solicitate la dosar, respectiv -
Extras carnet de muncă – copie, sau adeverinţă pentru profesii fără carnet de muncă.
Adeverinţă – în original, privind dovada activităţii practice economice sau juridice de cel puţin 3 ani, pentru cazurile în care aceasta nu rezultă din datele înscrise în carnetul de muncă.
Mentionez ca nu am carnet de munca, ci doar contract de munca.
Adeverinta se elibereaza de catre angajator, fara a mai fi necesara viza ITM ului, avand in vedere ca este o adeverinta tip pt. acest examen?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 9 Aprilie 2012
Dupa 01.01.2011 , ITM-ul nu mai vizeaza adeverinte de vechime pentru perioadele lucrate incepand cu aceasta data ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum te faci lichidator? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa imi spuneti procesul prin care o persoana poate sa se faca lichidator judiciar? Ce studii sunt necesare? Multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime somaj vizata de itm lexoradeanu lexoradeanu am urmatoarea problema : intocmirea adeverintei am urmatorul caz : [b]03.12.2008-01.01.2012- 810 lei depus in revisal in 27.10.2011 dar conform actelor ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime vizate? helenita helenita Buna seara , adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut ... (vezi toată discuția)