Buna ziua,
Lucrez la o companie multinationala de peste 6 ani. In urma cu 3 luni am primit o sanctiune de 10% pe 3 luni. Am contestat-o in instanta. Dupa contestare, sanctiunea mi-a fost retrasqa, insa am fost concediat cu articolul 65/1 codul muncii. Mentionez ca firma face angajari, nu e vorba de nici o reducere de personal, din contra, activitatea se dezvolta. Am contestat , evident si aceasta sanctiune de concediere abuziva. Dupa terminarea procesului cu concedierea , in cazul in care il cistig ( si sper aceasta ) si pe acesta , intrebarea mea este :
Pot sa-l actionez in instanta pe administratorul delegat care mi-a samnat atit sanctiunea cit si apoi concedierea, in temeiul articolului 246 CP cu acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor persoanei si sa cer daune morale substantiale pentru ceea ce mi-a facut ????
Cine stie si e dispus sa ma ajute , daca are nevoie pot sa-i dau date suplimentare. E vb. despre cea mai mare fabrica din parcul industrial Hunedoara, capital integral Suedez.....
Va multumesc anticipat pt raspuns
da...dar doamna avocat antoanela mi-a scris 2 chestii care se contrazic reciproc...
voiam o lamurire de la ea....
SE APLICA SAU NU 246 c) sau nu....ca sunt hotarit sa-mi fac dreptate importiva abuzurilor sistemului privat, care ne trazteaza ca pe scavi !!!!!!!!!!