avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daune morale litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daune morale litigii de munca

Buna, in prezent ma aflu in faza de recurs intr-un litigiu de munca cu angajatorul pe care l-am castigat la prima instanta.Cum in practica prima instanta nu acorda daune morale am fost nevoita sa depun recurs.
Inca de la deschiderea actiunii in instanta angajatorul m-a sicanat si sicaneaza in continuare prin deschiderea de actiuni in instanta(plangere penala fara probe in scopul de a ma suspenda,actiuni de stramutare,reintegrare neefectiva si executare partiala din partea angajatorului si suspendare pt a nu-mi putea pune in executare sentinta ) pe care le- as numi hartuiri ,imi puteti spune daca exista un articol de lege de care as putea uza in scopul obtinerii de daune morale?
Multumesc pt. feedback
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 12:30, 24 Noiembrie 2012

Daune morale in baza Art. 269 alin. (1) Codul muncii, modificat prin Legea nr. 237/2007, publicată în M.Of. nr. 497/25.07.2007.ca doar e conflict de munca
Tribunalul mi-a acordat daune morale 5000 lei, in oct 2012...deci nu-s de acord cu ideea ca in prima instanta nu se acorda daune morale...
Bafta!
Ia ganditi-va un pic. De ce are tupeu angajatorul sa faca tot ce-ati povestit? Nu cumva fiindca este incurajat de incompetenta, sau mai degraba de coruptia institutilor statului mafiot roman?

Depuneti plangere penala de denunt calomnios la parchetul in ca carei circumscriptii isi desfasoara activitatea angajatorul. Daca punctul de lucru difera de sediul social al angajatorului, depuneti la ambele parchete daca sunt diferite plangerea.

Faceti plangere penala angajatorului in baza Codului Penal 2006, art. 258 (Fapte săvârşite de alţi funcţionari) si art. 147 (Definitia functionarului),art. 246 “Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor” , art. 247 “Abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi”. Mai sunt si alte articole ce va pot privi. Prospectati Codul Penal

Faceti plangere penala judecatorilor pentru infractiuni in legatura cu serviciul la parchet, DNA si DIICOT si dati-i in judecata in civil. Faceti plangere la CSM, Inspectia Judiciara cerand sa fie sanctionati disciplinar

De ce? Fiindca va lucreaza mana in mana cu "angajatorul", si nu aveti altceva mai bun de facut decat sa luptati, si ne faceti tuturora un serviciu, fiindca atunci cand lupti pentru dreptul tau, lupti pentru al tuturora, fiindca dreptul ori il au toti, ori nimeni.

Eu asa fac, si am incriminat cu probe jumatate din magistratii din Bucuresti. Am castigat odata in instanta deja, fiindca magistratii si-au salvat pielea, insa au recidivat si o sa le pun "pielea" in bat.

Eu am fost inscenat penal pentru lovire, am demonstrat martorii mincinosi si dolul infractional al angajatorului si judecatorii m-au reintegrat in munca fara daune morale! Angajatorul a fost incurajat de aceasta ca sa ma hartuiasca inca doi ani la rand si sa ma insceneze din nou cu diverse sanctiuni, in scopul sa ma concedieze disciplinar din nou, ceea ce deja a facut. O sa regrete restul vietii lor naturale tradarea asta mafiota, chiar in buricul Romaniei, la Tribunalul Bucuresti, acelasi unde poate ati auzit ca gasca mafiota de acolo persecuta si ostracizeaza pe judecatorii din aceeasi institutie, nedandu-le acces la dosar, cum a marturisit la Antena 3 judecatoarea care-i murise si mama atunci o atacau mai tare "colegii", sperand ca aceasta sa cedeze nervos. Implicati au fost 2 parchete de sector din Bucuresti, DNA, DIICOT, CNCD, Inspectia Muncii si CNCD, toate care-si vor regasi cazierul penal pe internet, pentru a-i condamna.

Va trebuie aplomb, rabdare, asertivitate si stiinta si veti castiga intr-un final!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
justice123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia nationala anticoruptie se ocupa inclusiv de celelalte fapte penale savarsite impreuna cu infractiunile de coruptie? eusaisapte eusaisapte Buna ziua, am formulat plangere penala prealabila pentru faptele penale savarsite de procuror, in care am probat inclusiv infractiunile sale de coruptie. ... (vezi toată discuția)
Pot chema in judecata urmatoarele institutii si persoane? justice123 justice123 1. Parchetul de pe langa judecatoria sectorului n si procuroarea x impreuna cu sefii acesteia y 2. Sectia de politie n si functionarii x si y 3. ITM 4. ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui aspect moral definitiv si irevocabil justice123 justice123 Instanta a dat hotararea definitiv, si la recurs nu am trimis nimic fiindca nu doresc casarea si rejudecarea pentru darea unei noi hotarari suplimentare, ... (vezi toată discuția)