avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare in sistemul public de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare in sistemul public de pensii

Buna seara,
In perioada 1980- 1985, pe langa stagiul de cotizare realizat ca urmare a contractului individual de munca - economist la o intreprindere, am avut o catedra la liceul seral, ca un al doilea job pe durata fiecarui an scolar si pentru care am primit un salariu separat de job-ul de baza.
Intrebare: Perioada respectiva, dovedibila cu adeverinta de la unitatea respectiva de invatamant constituie stagiu suplimentar de cotizare la fondul de pensii?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:14, 9 Aprilie 2012
Perioada mentionata nu constituie stagiu suplimentar. Veti avea doar punstaj de pensie mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc. profesională este considerată vechime la pensionare ?bună ziua . am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr ... Lautaru Costel Lautaru Costel Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in serviciu Anghelache Florina Anghelache Florina Care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii unei adeverinte de vechime in serviciu, pentru o perioada lucrata fara carte de munca? Concret: - dupa ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant laurentiuu laurentiuu Din 2001 pana in prezent am lucrat in invatamant .In primul an nu am avut norma intreaga(16 ore) iar din 25 februarie 2003 am realizat stagiul militar cu ... (vezi toată discuția)