avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reevaluare mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reevaluare mijloace fixe

Buna seara.Am si eu o intrebare.De curand am facut o reevaluare a trei cladiri ,care nu mai fusesera reevaluate de foarte multi ani.
Doua dintre ele erau in lista de obiecte de inventar pentru ca ramasesera cu val.de inventar foarte mica.Cum ar trebui sa procedez acum? Suplimentez val de inventar la cladirea care este deja inregistrata la mijloacontabile sunt necesare e fixe si transfer cele doua cladiri din lista obiectelor de inventar in cea de mij.fixe ?Mentionez ca val lor dupa reevaluare le incadreaza la mij,fixe.
Ce articole contabile sunt necesare si daca influenteaza cumva si amortizarea.
Multumesc mult .

Alte discuții în legătură

Reclasare mijloace fixe! xtrix xtrix Situatie: in teren exista mai multe cladiri/constructii una langa alta, desinatia acestora fiind aceiasi dar faptul ca au fost construite in perioade diferite ... (vezi toată discuția)
Amortizare cladire moise_anca moise_anca Buna ziua, Societatea la care lucrez a achizitionat o cladire veche si amarata(fost grajd de oi)pe care intentioneaza sa o reabiliteze cu fonduri ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto costicul costicul Am vandut o masina eu,persoana juridica la o persoana fizica.Sa-mi spuneti daca fac bine inregistrarile: valoare inventar-1000 valoare vanzare (cu ... (vezi toată discuția)