avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama demna de a creste copii??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama demna de a creste copii??

In urma cu 6 ani ne-am casatorit si impreuna avem o fetita de doi anisori.Acum 3 luni a plecat de acasa invocand faptul ca vrea sa stea singura,ca nu ma mai iubeste etc...in timpul asta m-a privat si de copil vazandu-l doar cateva ore in tot acest timp.Am pus un detectiv particular s-o urmareasca si am aflat si eu de ce plecase de acasa.Se combinase cu nasul nostru !Acum este acasa asteptand divortul....ei continuand sa-si vorbeasca si sa-si faca planuri de viitor.In oranduirile bisericesti asta se cheama incest.Cum o pot decadea din drepturi?Nu pot suporta gandul ca nasul imi va creste copilul.Mentionez ca ea mai are un copil dintr-o casatorie anterioara pe care il creste de 5 ani mama ei.Merita sa fie mama?Este o mama morala?Raspundeti-mi si mie va roooog !!!!!
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 11:03, 10 Aprilie 2012
Nu stiu ce este in oranduirile bisericesti dar conform legii nu este nici un incest la mijloc, e doar un adulter, care nu e pedesit de lege.

Puteti obtine divortul din vina exclusiva a sotiei iar cel mai probabil autoritatea parinteasca va fi exercitata in comun de ambii parinti. Nu aveti sanse sa o decadeti din drepturi doar pentru ca v-a inselat pe dvs. Inteleg ca nu a facut nici un rau copilului
Pleci de acasa cu copilul,iti inchiriezi apartament si te destrabalezi cu nasul de cununie si de botez si este demna de a creste si educa un copil?Ce educatie ii v-a da fetitei?Ce exemplu este ea?Cu inca un copil care in ultimii 5 ani are adunate vreo 30 de nopti alaturi de ea...nu mi se pare corect.
untatatrist a scris:

Pleci de acasa cu copilul,iti inchiriezi apartament si te destrabalezi cu nasul de cununie si de botez si este demna de a creste si educa un copil?

va trebui să demonstraţi că această destrăbălare se petrece sub ochii fetiţei şi că acesta îi afectează dezvoltarea. fiind vorba de un singur bărbat, mă îndoiesc că veţi reuşi să dovediţi cuiva că mama întreţine relaţii intime cu amantul, sub ochii copilului.

înţeleg că femeia a plecat de acasă şi v-a spus clar că nu vă mai iubeşte. nu v-a înşelat, nu v-a minţit întâlnindu-se cu celălalt în timp ce Dvs mergeaţi la lucru, de exemplu. Mi se pare un bun exemplu de urmat pentru un viitor adult. Mie se pare că gestul soţiei Dvs e chiar moral , aş spune, din moment ce nu concepe să trăiască cu unul şi să se iubească cu altul.

cine este persoana pentru care v-a părăsit nu are nicio relevanţă în ochii legii.
faptul că a luat copilul cu ea e semn că-i pasă de acesta, altfel, l-ar fi abandonat.

vă înţeleg durerea, dar din ce aţi povestit aici, e vorba doar de sufletul dvs rănit şi de amor propriu, nu de imoralitate şi cu atât mai puţin de incest.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cauza infidelitate larisacatalina larisacatalina buna ziua va rog sa ma ajutatii...am o fetita de 10lunii si tatal ma ameninta ca mio ia cand vrea el ....precizez ca el e plecat eu locuiesc la parintii mei ... (vezi toată discuția)
Tutela minor 2 ani si 7 luni marian2012 marian2012 Imi cer scuze ca deschid un nou topicMa numesc Marin,si lucrez in afara tarii..am o fetita de 2 ani si 7 luni,la care MAMA e cuvant scump chiar inexistent ... (vezi toată discuția)
Judecatoria imi da program de vizita marti si joi intre 17-20 si alternativ sfarsitul de sapt, iar tribunalul imi anuleaza CS1976 CS1976 Am obtinut hotarare judecatoreasca in ordonanta presedintiala program de vizita minora, la domiciliul meu la sfarsitul de saptamana alternativ cu sotia mea si ... (vezi toată discuția)