avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Judecatoria imi da program de vizita marti si joi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Judecatoria imi da program de vizita marti si joi intre 17-20 si alternativ sfarsitul de sapt, iar Tribunalul imi anuleaza

Am obtinut hotarare judecatoreasca in ordonanta presedintiala program de vizita minora, la domiciliul meu la sfarsitul de saptamana alternativ cu sotia mea si in fiecare marti si joi intre 17-20, sa o iau pe fiica mea de la gradinita si la ora 20 sa o duc la sotia mea acasa. Aceasta a facut apel si a cerut sa mi se anuleze dreptul de vizita in zilele de marti si joi si a castigat. Martea o duceam la balet o ora , practic o luam de la gradi o duceam la balet si apoi la maica-sa , ca nu mai era timp sa stam macar la masa. Eu am invatat-o sa merga pe bicicleta, eu exersez cu ea o limba straina, o duc la ski, o invat sa aiba atitudine sa fie socialbila, maica-sa ma deleaga pe mine sa inscriu copilul la scoala, nu o intereaza cat costa un flotanta la o scoala buna.
Oare cand vor incheia domnii judecatori cu vechile cutume de a da copii mamelor, oare chiar nu au ratiune , nu citesc si ei niste studii de specialitate mai noi?? S-a dovedit clar ca stabilirea unui drept de vizita cenzurat pentru tati are efecte negative pt dezvoltarea psihica a copilului!!!
Mama copilului nu mai poate de dragul acestuia dar vacanta il abandoneaza la maica-sa la tara.
RUSINE JUDECATORILOR IMPIEDICATI IN VECHILE CUTUME!!! TREZITI-VA !! NU MAI DA-TI COPII MAMELOR SI APOI DUPA CE OBTIN PENSIA ALIMENTARA NE TRIMIT NOUA COPII SA AVEM GRIJA DE EI!!
=D>
Cel mai recent răspuns: CS1976 , utilizator 09:14, 12 Mai 2014
Sfatul meu: ca citesc, ca nu citesc domnii judecatori studii specialitate, ma indoiesc, caci domniile lor nici macar dosare nu prea citesc! Incercati sa va aparati in recurs prin cazul dvs in particular, si nu la modul general ca e bine sa..... Accentuati ca la dvs e bine!!! ceea ce si pare a fi. Eu am "cunoscut" putini tati ca dvs (poate si judecatorii care v-au judecat pe dvs). Nu incercati sa-i convingeti prin teorii generale, ci prin realitatea vietii copilului dvs. Nu orice tata e bun vietii copilului, dar dvs sunteti! Explicati, punct cu punct ce aduceti dvs bun in viata copilului si pe cale de consecinta ce pierde copilul. Nu va concentrati pe ce face gresit mama (asta trebuie sa fie secundar). succes.
cum si-a motivat judecatoria hotararea?
Cel mai probabil inca nu l-a motivat si va trece jumatate de an pana il va motiva, dar probabil in motivarea respectiva veti gasi motivele pentru care sa faceti recurs.
Succes.
Dragă tătic, îţi dau un sfat pe care acum, în starea de frustrare în care te afli nu le vei lua în seamă, dar e util pentru viitor: Nu încerca să obţii prin Justiţie ceea ce-ţi doreşti, d-ta doreşti din tot sufletul, judecătorii sunt nişte roboţi care aplică nişte legi, aşa cum le interpretează ei, mai mult standard. Pierzi timp, bani şi-ţi faci stres.
Încearcă să te înţelegi cu mama fetiţei, văd că totuşi colaboraţi şi, din experienţă spun: vorba dulce mult aduce. Nu o vorbi de rău pe mama fetiţei când sunteţi impreună, crează-i clipe frumoase copilei astfel încât ea să-şi dorească mai mult de 2 weekenduri pe lună şi, cu timpul, relaţiile se vor stabiliza. Încearcă să vezi în mama fetiţei un partener egal în educaţia fetiţei, nu un duşman.
Din pacate nu ma mai pot intelege cu mama fetitei, ea cere in actiunea de divort decaderea mea din drepturile parintesti, in acelasi timp imi impune sa-mi ia numele. Femeia a depasit orice granita de normalitate. Practic era in avantajul ei ca luam eu feta de la gradi 2 zile si putea sa stea la servici mai mult sa-si rezolve treburile.A facut asta doar ca sa ma atace pe mine. Cea care sufera acum si nu trebuia este fetita, care a spus in instanta ca prefera sa stea la mine. Ma bucur enorm in schimb ca am reusit cu inscrierea la o scoala buna. Iar peste ani copilul va judeca singur.
Pacat , am crezut in sotia mea si in familia mea. Cascati ochii mari domnilor , ca cepele, cand va aduceti o femeie pe batatura , cum se zice!!!
Decăderea din drepturile părinteşti o poate cere doar Autoritatea Tutelară sau DGASPC, deci cererea doamnei este inadmisibilă. Nimele nu v-il poate lua numai dacă e vedetă sau demonstrează că schimbarea numelui îi afectează activitatea profesională.
Trebuie să mai aveţi în vedere că doamna, fiind asistată, poate fi sub influenţa nefastă a apărătorului, care are tot interesul ca neînţelegeerea să dureze cât mai mult.
Presupun că între dvs. a fost o iubire puternică, actual ura e la fel de puternică. Timpul le rezolvă pe toate.
Sunteţi tată şi nimeni din lumea asta nu vă poate lua această calitate, iar fetiţa este jumătate dvs., jumătate mama sa.

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)