avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Judecatoria imi da program de vizita marti si joi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Judecatoria imi da program de vizita marti si joi intre 17-20 si alternativ sfarsitul de sapt, iar Tribunalul imi anuleaza

Am obtinut hotarare judecatoreasca in ordonanta presedintiala program de vizita minora, la domiciliul meu la sfarsitul de saptamana alternativ cu sotia mea si in fiecare marti si joi intre 17-20, sa o iau pe fiica mea de la gradinita si la ora 20 sa o duc la sotia mea acasa. Aceasta a facut apel si a cerut sa mi se anuleze dreptul de vizita in zilele de marti si joi si a castigat. Martea o duceam la balet o ora , practic o luam de la gradi o duceam la balet si apoi la maica-sa , ca nu mai era timp sa stam macar la masa. Eu am invatat-o sa merga pe bicicleta, eu exersez cu ea o limba straina, o duc la ski, o invat sa aiba atitudine sa fie socialbila, maica-sa ma deleaga pe mine sa inscriu copilul la scoala, nu o intereaza cat costa un flotanta la o scoala buna.
Oare cand vor incheia domnii judecatori cu vechile cutume de a da copii mamelor, oare chiar nu au ratiune , nu citesc si ei niste studii de specialitate mai noi?? S-a dovedit clar ca stabilirea unui drept de vizita cenzurat pentru tati are efecte negative pt dezvoltarea psihica a copilului!!!
Mama copilului nu mai poate de dragul acestuia dar vacanta il abandoneaza la maica-sa la tara.
RUSINE JUDECATORILOR IMPIEDICATI IN VECHILE CUTUME!!! TREZITI-VA !! NU MAI DA-TI COPII MAMELOR SI APOI DUPA CE OBTIN PENSIA ALIMENTARA NE TRIMIT NOUA COPII SA AVEM GRIJA DE EI!!
=D>
Cel mai recent răspuns: CS1976 , utilizator 09:14, 12 Mai 2014
Copilul nu vine la mine fiica ma iubeste mai mult ci vine pentru ca simte ca eu sunt parintele pe care se poate sprijini mai mult in viata, pentruca eu am avut mereu grija de ea sa o fac sa intelega lucrurile, am rabdare si am puterea sa ii explic ce e bine si ce nu, pentru ca eu am invatat-o sa mearga cu bicicleta, sa inoate, sa schieze, fiindca eu o invat sa vorbesca corect in romana si engleza, fiindca eu am inscris-o la o scoala buna, fiindca eu am dus-o la Palatul Copiilor la balet si NU IN ULTIMUL RAND FIINDCA CA LA MINE ESTE CASA UNDE S-A NASCUT SI A CRESCUT, fiindca la mine are curte ei , catel, animale de la tara, livada langa Bucuresti pusa cand s-a nascut ea si acum a intrat pe rod si asa mai departe.
Si in acelasi timp fiindca maica ca nu are ce sa-i ofere in afara de o masa seara, si eventul cateva palme pe care i le-a dat zilele trecute fiindca copilul n-a vrut sa mearga la ea. Cam asa suna povestea.
Astept sa vad cum o sa se finalizeze plangereea penala pe care mi-a facut-o maica-sa mintind ca n-am respectat hotararea civila, desi in realitate a venit de 2 ori cupolitia si copilul n-a vrut sa mearga la ea, lucruri pe care le-am mentionat in raspunsul la plangere. Astel o sa vad si o sa vorbesc cu copilul sa vad ce facem pe viitor.
Repet copilul nu suporta sa stea la bloc la maica-sa, si problema nu e in special blocul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)