avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rezolutie de nup si amenda administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rezolutie de nup si amenda administrativa

Buna ziua,
Azi am primit de la procuratura raspunsul la ancheta la care am fost supus in urma unei reclamatii de furt si distrugere.In rezolutie scrie ca am primit nup si o amenda administrativa de 900 de lei si cheltuieli de judecata de 100 de lei.Tot in aceasta rezolutie sunt scrise si motivele pentru care mi s-a data aceasta amenda,una dintre acestea fiind declaratia unui martor in care acesta spune ca ma cunoaste si ca am discutat cu el in mai multe randuri ceea ce nu este adevarat.
Va rog sa imi spuneti cum as putea sa contest aceasta amenda si ceea ce a declarat martorul.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: criss8080 , utilizator 20:09, 18 Aprilie 2012
Va multumesc de raspuns.
Stiu sigur ca nu sunt vinovat si o sa va urmez sfatul.Am fost si am intrebat si mi s-a spus ca numai daca am avocat si in prezenta acestuia pot vedea dosarul.
Va urez Paste fericit!!!
Buna seara,
In urma contestatiei depuse la prim-procuror raspunsul a fost acelasi ca si al procurorului de caz.Acum vreau sa merg mai departe si sa depun o plangere penala impotriva martorului si sa contest decizia si in instanta deoarece ma stiu nevinovat.
Va rog sa imi spuneti daca se poate la cine trebuie sa ma adresez pentru a reusi sa imi studiez dosarul si ce demersuri trebuie sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)
Plangere prim-procuror importiva ordonantei + reclamantului lonita lonita Buna ziua, Mi s-a facut o plangere penala prin care am fost invinuit pe nederept ca am lovit pe cineva. Nu exista nicio proba, niciun act medical, este doar ... (vezi toată discuția)