avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ACEEASI PB!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ACEEASI PB!

BUNA ZIUA!AM CAM ACEEASI PROBLEMA CA SI RAZVANDICU...VREAU SA INCEP UN PROCES PENAL PT FALS SI UZ DE FALS,FOSTUL ANGAJATOR SI MI A MODIFICAT UN INSCRIS CARE NU COINCIDE CU ORIGINALUL SI SUNTEM IN ORASE DIFERITE..DACA IL ACUZ DE FALS IN INSCRISURI(MODIFICARE INSCRIS) UNDE TRE SA FAC PLANGERE LA CARE TRIBUNAL?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 2 Decembrie 2008
Ideea este ca plangerea o inaintati Parchetului, fiind o infractiune , mai intai se cerceteaza iar procurorul va trimite cauza spre judecare instantei. Plangerea penala o puteti face si la politie, iar localitatea in care angajatorul are sediul este mai indicata pentru plangere ,pentru o eficienta sporita a cercetarii .
Plangerea penala o depuneti la Parchetul de pe langa Judecatoria in a carei raza teritoriala a fost savarsita infractiunea. In speta, este vorba de Parchetul si de Judecatoria in a carei raza isi are sediul angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prealabila... Georgian2all Georgian2all Buna seara. Am cateva intrebari, la care va rog sa ma lamuriti pe cat posibil: 1) unde se depune o plangere penala prealabila cu mai multi faptuitori? 2) ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala plangere penala marik0 marik0 Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate introduce o plangere penala la parchetul in circumscriptia caruia isi are domiciliul persoana vatamata. Adica, ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala - plangere penala lara12 lara12 am înțeles că pot depune plângerea penală la procuratura, poliția din zona unde am domiciliul, chiar dacă cel pe care îl reclam și faptele ... (vezi toată discuția)