avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de judecata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de judecata

Buna ziua,

doresc sa ma ajutati in urmatoarea problema:
-am fost angajat la o societate comerciala in perioada iunie 2011-dec 2012.
-in urma unor verificari mi s-au adus niste acuzatii total false si nefondate
-conducerea firmei mi-a facut o plangere penala in urma careia am fost chemat la politie sa dau declaratii.Declaratiile mele sunt in totala contradictie cu ceea ce au declarat angajatorii mei.
Intrebarea mea este care este termenul legal in care eu pot fi chemat in judecata.Au trecut 3 luni de cand au trimis plangerea la tribunal,si o luna de cand am fost chemat la politie sa dau declaratii.Eu cum aflu ce se intampla intru-cat nimeni nu mai da nici un semn(nici politia,nici fostul angajator)?Exista un termen legal in care trebuie solutionata aceasta plangere?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:52, 12 Aprilie 2012
Interesati-va dvs. la organele de politie in ce stadiu se afla dosarul respectiv. Poate a fost deja inaintat la parchet.

Nu exista un termen limita pana la care se poate instrumenta cazul respectiv.
Nu exista niciun termen legal.
Va mai poate chema sa dati declaratie si peste 6 luni.
Cercetarile pot dura si ani. Nu conteaza ca declaratiile dvs. sunt in contradictoriu cu cele ale angajatorului, urmeaza sa se stranga probe si in functie de acestea, veti mai fi chemat la politie sau nu.
Puteti sa va mai interesati si dvs. de ce se mai intampla in dosar sau puteti angaja un avocat care sa o faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ce sa fac...sa astept rezolvare.sa angajez un avocat.cat costa un avocat Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Am si eu o problema...In urma cu ceva timp aproximativ 5 luni am depus o plangere penala la politie,pana acum nu s-a intamplat nimic concret,totul se ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lauren lauren In urma hot. jud.din ian. 2012, fostul sot trebuia sa plateasca pensie de intretinere pentru copilul minor care mi-a fost incredintat , 100 lei lunar. Nu a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Gabrielyes Gabrielyes Buna seara tuturor! Acesta fiind primul meu mesaj in forum, doresc sa salut si sa felicit membrii acestei comunitati, unde am avut de invatat foarte multe ... (vezi toată discuția)