avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur fara bon fiscal
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur fara bon fiscal

Buna ziua
Am si eu o problema lucrez la un magazin si am urmatoarea problema
-un client s-a intors cu un produs defect fara bonul fiscal si i-am spus ca ii voi inlocui produsul dar el a zis ca vrea altceva sau banii inapoi, i-am explicat ca neavand bonul fiscal nu pot decat sa ii inlocuiesc produsul l-a care a spus ca va reclama la garda financiara ca sa ii caut bonul pe rola martor
Intrebarea este sunt obligat ca comerciant sa stau sa ii caut eu pe rola martor bonul fiscal poate sa reclame asa ceva la garda finaciara
Multumesc

Alte discuții în legătură

Produs cumparat din magazin, returnat cu o pata adinaiuliana adinaiuliana Buna seara, Lucrez la un magazin care comercializeaza genti. Am avut o clienta, a cumparat o geanta, si nu exagerez ca a stat aproape o ora in magazin pana a ... (vezi toată discuția)
Garantie inlocuire telefon danypopica danypopica Buna ziua. Am cumparat un telefon de pe un site, iar dupa 10 luni s-a defectat, l-am dus la magazin pentru a fi trimis in garantie, produsul a fost solutionat ... (vezi toată discuția)