avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită împiedicare executare silitã
Discuție deschisă în Executare silită

împiedicare executare silitã

Pot să fac plângere penală împotriva fostei soţii? Deoarece nu vrea să-mi dea cei 10000 de EU obţinuţi prin hot. def. şi irev. ca partaj la apartament (am plătit în timpul căsătoriei ratele), am obţinut hotărâre de executare silită. Refuză în continuare să dea banii, face contestaţii de toate felurile ca să amâne executarea, le pierde pe rând pe toate şi pe ascuns face împrumut în bancă de 19000 EU punând gaj apartamentul care se afla sub executare silită (asta acum 8 luni). Executorul a aflat abia acum când vrea să vândă apartamentul. Eu pot să fac plângere penală deoarece ea a declarat că litigiul s-a încheiat la cadastru şi la bancă?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:56, 10 Aprilie 2012
Litigiul este incheiat.
Va datoreaza bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe ... Andreiiia Andreiiia Buna seara, in iunie 2020 am primit infiintare de poprire pe salariu pentru un credit la care am fost garant si creditul nu a fost platit. Executarea silita ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)