avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile militarului de plangeri la politie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile militarului de plangeri la politie

Buna seara.Daca unui cadru militar i s-a interzis sa fie implicat in orice activitate care presupune interventia politiei, cum poate sa se apere in cazul in care sotia cu care se afla in divort ameninta ca il da afara din casa, este violenta si provoaca probleme in bloc implicandu-l si pe el ?Mentionez ca aceasta persoana din armata nu a lovit-o pe sotie desi ea l-a lovit, nu a putut face plangere la politie desi ea i-a provocat leziuni si a fost pus in fata situatiei de a nu putea intra in casa pentru ca ea refuza sa ii dea cheia dupa ce a schimbat yala in lipsa lui.Sotia i-a creat probleme la serviciu, fapt pentru care comandantul l-a amenintat ca ii poate face referat .Cu alte cuvinte, este legat de maini si de picioare. Sper sa ma ajutati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:53, 11 Aprilie 2012
Daca este victima unei infractiuni are dreptul de a se plange la politie.
Nimeni nu poate sa ii interzica exercitarea acestui drept.

Sa presupunem ca este injunghiat in inima de sotie si ajunge la spital.Ce va face in acest caz?Politia il va audia in mod obligatoriu deoarece ar fi vorba de o tentativa de omor.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Ionut groza Ionut groza Buna seara o problema am si eu .În urma cu trei luni am fost înjunghiat lângă inima de un vecin si acum este arestat pentru tentativă la omor,si urmeaza ... (vezi toată discuția)
Agresiune ajunsa la injunghiere. ce sa fac? eLeSlash eLeSlash buna. sa va povestesc in ziua de 27 decembrie am ajuns la un club eu sora fratele meu si inca 3 baieti. clubul era cam gol dar inauntru fiind niste localnici. ... (vezi toată discuția)
Intentia poate fi încadrată la tent la omor fără sa lovești pe nimeni? Constantinstan777 Constantinstan777 Am o întrebare dacă eu mergeam pe un drum public iar in fata mea pe marginea asfaltului văd 2 băieții care l-au bătut pe varul meu de 14 anii iar eu ... (vezi toată discuția)