avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare

Buna seara o problema am si eu .În urma cu trei luni am fost înjunghiat lângă inima de un vecin si acum este arestat pentru tentativă la omor,si urmeaza să-l pedepsească. Familia ma amenința prin alte persoane ca ma omoare cand vine din pușcărie, nu mai pot simpt ca cedez psihic de la atâtea vorbe ce aud . Cum pot sai liniștesc sa nu ma mai amenințe. Problema e ca vecini care îmi spun nu vor sa puna martori ca le e frică de ei .ce pot face .Va rog ajutatima cu un sfat ce trebui să fac,am familie am copil si imi e frică pentru ei Cu stima .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:41, 25 Aprilie 2018
Mergeti la politie.
spuneti organelor de urmarire penala care instrumenteaza deja dosarul de tentativa, ei vor stii cum sa conexeze si aceaste fapte de amenintare
Da, o plângere penală pentru amenințare ar fi necesară.
Nu inteleg de ce va amenința familia cu ce va fi cand va iesi el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. sotul meu a înjunghiat ... Mirunaicmm Mirunaicmm Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. Sotul meu a înjunghiat un coleg de muncă pe motiv că am ieșit la o cafea cu el. L-a urmărit și i-a bagat ... (vezi toată discuția)
Control judiciar sau arest la domiciliu Boșnete Boșnete Buna ziua , prietenul meu a fost recent arestat preventiv pentru o tentativa de omor. Victimele sustin ca el a luat un cutit si i-a amenintat ca ii omoara. ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu moartea sau tentativa la omor calificat alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 18 ani si in urma cu 2 saptamani am depus o plangere la sectia de politie pentru amenintare cu moartea. Bunicul meu a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)