buna seara am si o intrebare am primit o notificare prin care sunt informat de la autoritatile locale din judetu buzau ca am contul de salariu in bucuresti blocat cu data 02.04.2012 deoarece am o amenda ratb si una a politiei judetene de care nu am niciun habar.nu mi s-au retras banii automat din cont ci mi-au blocat toti banii iar pana nu duc dovada platii la banca nu imi pot debloca contul ma obliga ca eu din bucuresti sa ajung la buzau sa platesc la circa financiara nu pot achita in bucuresti?sunt obligat sa ajung la buzau?cei de la banca acnd fac proprire pe salariu iti blocheaza la fel contul,sau retrag banii si gata?multumesc anuticipat astept un raspuns cat mai repede
de regula, puteti da un telefon la buzau, si intrebati in ce cont trebuie sa achitati amenzile respective.
daca nu stiti si nu credeti ca ati fi putut primi astfel de amenzi, puteti face contestatie la executare, in care veti cere sa vi se comunice procesele verbale.
in timpul contestatiei la executare, executarea se intrerupe.
trebuie sa stiti ca o contestatie la executare se poate face in termen de 15 zile de la primirea somatiei
Popire pe salariu
Florin rmz
Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)