avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad

Sunt salariat contractual "Referent IA" (contabil) de 15 ani in aceeasi institutie.
In urma absolvirii facultatii am solicitat promovarea ca "Inspector de specialitate I".
Am primit ca raspuns ca se accepta promovarea doar pe "Inspector de specialitate II".

Va rog o lamurire in privinta drepturilor ce mi se cuvin.
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 08:09, 11 Aprilie 2012
Promovarea se face pe treapta imediat urmatoare celei de debutant. Incadrarea este corecta. Imi pare rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovari 2010 conf. l330/2009 bialex bialex Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema. Conform L330/2009, anexa I, art.8, alin.8: \"Absolventii invatamantului superior de lunga si scurta ... (vezi toată discuția)