avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru lipsa RCA nu poate fi platita jumatate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru lipsa RCA nu poate fi platita jumatate in 48 de ore?

ieri ma oprit politia rutiera mi-a cerut documentele iar asiguraea era expirata mi-a luat placutele talonul si amenda 1000 ron fara a avea dreptul de a plati jumatate in 48 de ore in procesul verbal am scris la mentiuni k am dubii privind modalitatea de plata in 48 de ore

Alte discuții în legătură

Transport ocazional de persoane contra cost ElenaBulgaru ElenaBulgaru Buna seara.Astazi,mergand cu autoturismul propietate in oras cu treburi,am luat la ocazie trei persoane.Am fost oprit de un echipaj de la politia rutiera,mi ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera theath3a theath3a Buna ziua, In aceasta dimineata, prietenul meu a fost oprit in trafic de catre un politist rutier. Acesta i-a pus etilotestul (la care a iesit 0 alcoolemie) ... (vezi toată discuția)
Un politist de la rutiera mai are voie sa modifice un proces verbal dupa ce mi l-a inmanat ? ovidiu1990 ovidiu1990 Am fost oprit de un echipaj de la rutiera si dupa ce au constat ca nu mai am ITP de 2 luni mi-au dat amenda si mi-au confiscat certificatul masinii (nimic de ... (vezi toată discuția)