avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Un politist de la rutiera mai are voie sa modifice un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Un politist de la rutiera mai are voie sa modifice un proces verbal dupa ce mi l-a inmanat ?

Am fost oprit de un echipaj de la rutiera si dupa ce au constat ca nu mai am ITP de 2 luni mi-au dat amenda si mi-au confiscat certificatul masinii (nimic de zis pana aici pt ca a fost vina mea ca nu m-am uitat sa vad cand expira ITP)
Dupa ce am luat procesul verbal am plecat cu masina iar dupa aproximativ 500 de metrii ma opresc iar aceeasi agenti si imi cer sa le dau procesul verbal .Le-am dat procesul iar dupa 2 minute vine agentul cu el inapoi iar echipajul pleaca .Dupa ce ma uit pe proces vad in dreptul anului scrisul ingrosat la 2016 ( gresisera anul in loc de 2016 trecusera 2015 si m-au oprit sa mi-l ceara pentru a corecta greseala)
Intrebarea mea este daca un politist are voie sa mai corecteze pe un proces verbal dupa ce t-i la inmanat ? Si daca mai pot sa fac ceva pt ca nu am platit amenda , nu au trecut decat cateva ore de atunci ?Dar daca procesul verbal ramanea pe 2015 ce puteam sa fac ? Ms
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
ovidiu1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovidiu1990 , utilizator 12:22, 8 Ianuarie 2016
Termenul de plata a jumatate din amenda este de 48 ore de la comunicarea PV
Daca nu au trecut decat cateva ore de la constatarea si consemnarea documentului,aveti timpul necesar sa beneficiati de facilitatea achitarii a jumatate din amenda aplicata

Ms de raspuns asta stiam si eu scrie si pe procesul verbal .... Eu vreau sa aflu daca politistul a incalcat legea cand a modificat procesul verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! va rog sa îmi spuneți ce as putea face în următoarea ... Anaelena89 Anaelena89 Bună seara! Va rog sa îmi spuneți ce as putea face în următoarea situație. Azi m-a oprit un echipaj de politie pt ca nu am oprit la linia de cale ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera theath3a theath3a Buna ziua, In aceasta dimineata, prietenul meu a fost oprit in trafic de catre un politist rutier. Acesta i-a pus etilotestul (la care a iesit 0 alcoolemie) ... (vezi toată discuția)
Amenda centura siguranta! vlad_99 vlad_99 Tocmai am reusit sa o incasez!! Si culmea... de obicei folosesc centura dar azi am avut ghinion. Situatia a fost urmatoarea: un politist se uita atent la mine ... (vezi toată discuția)