Am fost oprit de un echipaj de la rutiera si dupa ce au constat ca nu mai am ITP de 2 luni mi-au dat amenda si mi-au confiscat certificatul masinii (nimic de zis pana aici pt ca a fost vina mea ca nu m-am uitat sa vad cand expira ITP)
Dupa ce am luat procesul verbal am plecat cu masina iar dupa aproximativ 500 de metrii ma opresc iar aceeasi agenti si imi cer sa le dau procesul verbal .Le-am dat procesul iar dupa 2 minute vine agentul cu el inapoi iar echipajul pleaca .Dupa ce ma uit pe proces vad in dreptul anului scrisul ingrosat la 2016 ( gresisera anul in loc de 2016 trecusera 2015 si m-au oprit sa mi-l ceara pentru a corecta greseala)
Intrebarea mea este daca un politist are voie sa mai corecteze pe un proces verbal dupa ce t-i la inmanat ? Si daca mai pot sa fac ceva pt ca nu am platit amenda , nu au trecut decat cateva ore de atunci ?Dar daca procesul verbal ramanea pe 2015 ce puteam sa fac ? Ms
Termenul de plata a jumatate din amenda este de 48 ore de la comunicarea PV
Daca nu au trecut decat cateva ore de la constatarea si consemnarea documentului,aveti timpul necesar sa beneficiati de facilitatea achitarii a jumatate din amenda aplicata
Amenda rutiera
theath3a
Buna ziua,
In aceasta dimineata, prietenul meu a fost oprit in trafic de catre un politist rutier. Acesta i-a pus etilotestul (la care a iesit 0 alcoolemie) ... (vezi toată discuția)