Referitor la personalul care se ocupa de achizitii de resurse materiale,i se poate opri garantie de gestiune?Conform carei legi?Multumesc anticipat pentru orice raaspuns care imi poate fi folositor.
Garantia se opreste numai acelor salariati care au ca atributii principale de serviciu primirea, pastrarea si eliberarea de bunuri aflate in administrarea, folosinta sau detinerea, chiar temporara, a angajatorului ....
Garantia se constituie in baza Legii nr.22 din 18 noiembrie 1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legatură cu gestionarea bunurilor unitatilor.
Garantie
cosminia
Buna ziua,
am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute.
Care este legea (daca exista ) prin care se opreste garantie salariala in cazul ... (vezi toată discuția)
Garantii de gestiune
geambasu
cine hotaraste oprirea din salariu a agarantiei de gestiune, si in baza carei legi?
daca ai acces la conturile firmei si ai semnatura in banca este normal sa ... (vezi toată discuția)
Garantie gestionari
mascool
Buna seara! Stie cineva cum s-a modificat legea 22/1969 sau daca s-au modificat prevederile referitoare la garantia materiala a gestionarilor? Raspunderea ... (vezi toată discuția)