avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

O "femeie" care a conceput un copil cu un alt copil, de 16 ani avand atunci "tatal", iar ea 18-20. Dupa un an si cateva luni cere pensie alimentara, plus unde sa stea cu copilu si numele tatalui. Se accepta doar penisia, minimum pe economie, si numele tatalui. Dar el nu lucreaza. abia a terminat liceul isi cauta de lucru, si ea il ameninta ca merge la politie, judecata, ptc.nu ii plateste. Ce se poate intampla?

Cel mai recent răspuns: Lore02 , utilizator 20:34, 6 Mai 2012
Nu se va intampla nimic daca baiatul nu are de unde plati, cand se va angaja va trebui sa plateasca
Multumesc mult pt.raspuns. M-am mai linistit.
Nu am mentionat ca el acuma are 19 ani. Chiar nu se va intampla nimic? Eu sunt prietena lui, si mi-e foarte frica pt.el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina malformată acum 18 ani attilazoltanvarga@yahoo.com attilazoltanvarga@yahoo.com buna sara numele meu este varga gyongyver din judetul salaj loc sarmasag intrebarea mea domnu avocat .este in urma de 18 ani am fost insarcinata 27 de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta ca ma da iar afara din casa anamaria0708 anamaria0708 buna ziua am si eu o problema care observ ca persista de cativa ani . in cateva zile voi implini varsta de 18 ani iar problemele au inceput de la varsta de 15 ... (vezi toată discuția)