Buna ziua! Se pot cere imaginile de pe holul unei sectii de pol., relevanta ca proba, caci acestia nu stiu nimic, cu toate ca au asistat la scena cu un martor al acuzarii?
Dupa solutia de sup., fara pericol social, fara unul din elemente constitutive a infractiunii, se poate continua cercetarea pt. aceeasi fapta...intr-o singura directie cea a acuzarii?
daca s-a emis SUP atunci aveti posibilitatea legala sa o contestati in termen de 20 de zile dela primirea rezolutiei procurorului, si apoi in instanta de judecata unde puteti arata superficialitatea probatoriului analizat de parchet si lipsa de la dosar a imaginilor luate de camerele de supraveghere. daca instanta va considera ca acestea sunt probe utile si pertinente si ca parchetul a gresit in administrarea probelor, va redeschide dosarul prin anularea rezolutiei.
Multumesc. Am contestat si s-a cerut continuarea anchetei, anularea amenzii. Pare un nonsens. Am cerut sa apara consemnarea cu martorul , nu e "cazul".
Martorul nu a facut parte din ancheta, a avut un rol minor. Cand am contestat in instanta, "apare" aceasta declaratie, nereala, fara fila, fara data, pe care se baza acuzarea.
Am precizat acest lucru in instanta...fara folos. Banuiam ca nu ma stie si s-a adeverit pe holul politiei. Fara sa stiu ca a fost chemata, trecand pe langa ea, n-a schitat nici cel mai mic gest ca ma recunoaste dar eu da. Devine o mocirla fara fund si fara pic de adevar.
Un sfat, va rog
rosuvioleta
O eleva de etnie rroma, in ora mea din 17 XI 2011, a avut o atitudine provocatoare injurandu-ma cand i-am pus nota 3, m-a amenintat, a sfidat tot timpul rolul ... (vezi toată discuția)