avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Se poate face de doua ori intabulare si cadastru? Nu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Se poate face de doua ori intabulare si cadastru? Nu mai am actele originale - pot obtine altele pentru a putea vinde?

daca nu mai sunt in posesia originalului de cadastru sau intabulare mai pot scoate alte documente in original pentru a putea instraina locuinta?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:19, 12 Aprilie 2012
Daca aveti imobilul proprietatea dvs cu cadastru si intabulat nu e nicio problema. La vanzare se va scoate de catre notarul public extras de autentificare de la cartea funciara.
Puteţi solicita copii după încheiere sau orice alt act din dosarul de cadastru, printr-o cerere depusă la Biroul local de cadastru. Pentru vânzare, notarul va solicita extras de C.F de autentificare a imobilului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)