avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie asupra Terenului validat prin HCL ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie asupra Terenului validat prin HCL pentru veterani de razboi

Intrebarea mea este daca a mai avut cineva o speta referitoare la refuzul Consiliului Local de punere in posesie asupra terenului validat prin HCL pentru veterani de razboi (L. 44/1994)
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 22:12, 11 Aprilie 2012
Mai bine întrebați concret ce anume vreți să știți legat de speța dvs. Nu cred că v-ar mulțumi vre-un răspuns de genul: ”da, am avut o asemenea speță” sau ”nu, nu am avut” .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 44/1994 irinuca20 irinuca20 Vetern de razboi decorat se incadreaza in disp art. 13 lit.b din Legea nr. 44/1994 astfel in cat arre dreptul sa beneficieze de 500mp teren intravilan sau 1ha ... (vezi toată discuția)
Veterani de razboi borzafelicia borzafelicia Tatal meu este veteran de razboi.A fost prizonier in Rusia 4 ani .A primit titlu de proprietate pe 5000mp teren la data 1.04.1994 .a cultivat terenul un an, ... (vezi toată discuția)
Nelamurit cosminaurelian cosminaurelian Am mai postat aceasta intrebare si nu am fost lamurit asa co o postez din nou. Problema este daca veteranii sunt sau nu scutiti de plata impozitelor si ... (vezi toată discuția)